Hopp til innhold

Juleblues med tre band

For tredje år på rad vil svenske The Booze Brothers få taket til å løfte seg på Pakkhuset under romjulsbluesen.
For tredje år på rad vil svenske The Booze Brothers få taket til å løfte seg på Pakkhuset under romjulsbluesen.

Med både The Booze Brothers, Talkin` Groove og Vintage Drawer på scenen, byr den tradisjonelle julebluesen på Pakkhuset andre juledag på musikk som vil få taket til å løfte seg.

I to år har svenske The Booze Brothers fått stemningen i taket på Pakkhuset i romjula. De er tilbake i år og lover en blanding av god gammel blues og et fyrverkeri av Rock`n Roll. Bandet er sterkt påvirket av blueslegender som BB King og Elmore James, men går ikke av veien for å trå til med svette låter fra ZZ Topp og Satus Quo. Med andre ord – kvelden gir en god sjanse til å kvitte seg med overflødige kalorier etter julematen.

Men først ut på scenen er Vintage Drawer, som består av de tre unge Nes-guttene Magnus Frivoll, Peder Olav Schøyen Mæhlum og Marius Olai Sannerud. De spiller alt fra Led Zeppelin til Chuck Berry. Talkin` Groove har spilt på bluesklubben tidligere, men har nå nye medlemmer, nytt sound og en besetning med saksofon og tangenter. De beveger seg nærmere myk jazz, både med egenkomponert musikk og en del cover-låter.

2518 - visninger 2 - idag