Hilljacks-konsert i live stream langfredag

Langfredag klokken 20.00 får du en konsert med populære Hilljacks fra Nes, rett inn i stua. Bandert spiller en times konsert, som streames live fra Pakkhuset på Årnes. Link til strømmingen kommer her. Konserten er gratis, men det vil være mulig å vipse penger til bandet.

JA MED EN GANG: – Da vi spurte Hilljacks om de kunne tenke seg å spille en konsert som vi kan streame live, var det ja med en gang. Dette blir en ny, spennende opplevelse både for oss på Pakkhuset og for bandet, sier Henrik Stefansen, leder i Nes BluesClub.

Så langt er to konserter avlyst på pakkhuset som følge av tiltakene for å hidre korona-smitte. Nå sist på lørdag da Bjølsen Valsemølle med sin tradisjonelle påskestart-konsert. Tirsdag kom også beskjeden fra regjeringen om at alle konserter fram til 15. juni skal avlyses. Det berører konsrten til Hilljacks på Årnesdagene sista helg i mai. Du kan se konserten både her, på raumnes.no eller på hilljacks.no.

– Da vi spurte det populære contry-bandet, med base på Brådrud, om de kunne tenke seg å spille en liten konsert som kan streames live til alle som ønsker å en fin konsertooplevese fredag i påsken, fikk vi ja med en gang. Vi er i full gang med planleggingen og kommer tilbake med flere opplysninger så fort alt er klart, sier Henrik Stefansen, leder i Nes BluesClub.

1130 - visninger 1 - idag